Förnya ditt liv, 
låt ditt medvetande expandera.

Med detta guru-kit har du alla möjligheter att nå ökad självkännedom. Här finns allt du behöver för att förändra livet i den riktning som du själv drömt om. Världen skriker efter gurus och med detta guru-kit kan vi garantera dig en ny start på ditt liv men framförallt en förbättrad ekonomi. Livet är en skola, ett spel och en dröm. Här har du en chans att bli en äkta guru du med.


Här är vi nu, och nuet är just nu. Men bara för den
som lever i nuet.

Detta GURU-KIT innehåller 123 kloka guru-slogans i pocketformat med tillhörande mantra. Gurusandaler med kaftan och mantel, gurumatta, vitt guruskägg och långt hår av hästtagel gurusmink och kastmärke, bergskristall och örnfjäder, kortlek, magnetspolar, instamaticaura kamera, flöjt samt instruktionsvideon "guru direkt" av Sri Kyioso Bada. Om du beställer detta fantastiska GURU-KIT innan den 23:e november, medföljer en halv liter aromaolja av högsta kvalitet, direktimporterad från Pakistan.

I videon  "Guru direkt" av Sri Kiyoso får du ta del av han bästa gurutips. Här lär han även ut enkla andningsövningar och yoga för nybörjaren. Vi följer Sri Kiyoso under en dag på jobbet och han visar bland annat hur du går med kaftanen i trappor samt enkla vardagliga övningar som är väl så viktiga för ett lyckat guruliv. Han visar hur du healar med handpåläggning och hur du utför chakrabalansering med hjälp av den medföljande  bergskristallen. Dessutom får du tips om hur du i vardagen ska bete dig i hotfulla situationer och hur du blir attraktiv för kvinnor i din omgivning. För endast 2995 kronor kan du bli en guru idag. Vänta inte till i morgon, då kan det vara försent. Detta guru-kit kommer att förändra ditt liv.

Vi garanterar 100% återköpsrätt. OBS!! De 10 första som blir gurus vinner en delfinresa med Thomas Di Leva till Hawaii. Där simmar ni med vilda delfiner och leker gurus hela dagarna, njuter av varma nätter och stjärnor samt lär er Di Levas argumentationsteknik: Jag är du och du är jag. Med denna resa och teknik i bagaget blir du en överlägsen guru och oåtkomlig i varje diskussion och väl förberedd som egen företagare.

Bli guru du med! Gör en insats för freden och världen NU !

Kommunistens Bästa

BOK FÛR ALLE

Slogan 97 av 123 kloka guruslogans. Gör slag i saken och bli en äkta guru idag. I morgon kan det vara försent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt liv förvandlades totalt från säljare till leg. guru på två månvarv. Jag arbetar nu som en av Jönköpings mest anlitade företagsgurus. Sri Kiyoso forskar även på Lunds Universitet i gurulogi och undervisar sedan mars -94 i sanskrit på ABF.

Låt gurun i dig slå till!
Beställ direkt på:
www.trumtrum.se