projekt für alle
curated by peter wahlbeck & mikael ericssonPeter Wahlbeck och Mikael Ericsson började samarbeta i mitten på 80-talet i Halmstad och har sedan dess skapat en mängd utställningar och projekt, tillsammans och individuellt. Mest känt är kanske deras "für alle" koncept som började med en skivinspelning 1994 och som resulterat i flera skivor, tv-serier, böcker, radioprogram, webbsidor och föreställningar. På www.trumtrum.se visas serieteckningar, fotografier, texter, måleri, skulpturer, ljud och video från de senaste årens verksamhet. Allt signerat the holy crew och presenterat med diktatorisk ömsinthet av webmastern himself.


Peter Wahlbeck är född 1963 och är skådespelare i grunden med utbildning från Teaterhögskolan i Stockholm. Han har de senaste 10 åren arbetat som en av landets mest engagerade stå upp komiker men även medverkat i en rad filmer, TV-serier och kulturevenemang. Vid sidan av komiken har han ägnat sig åt måleri och foto vilket han visat i ett flertal utställningar.

Mikael Ericsson är född 1959 och är utbildad på konstakademin i Köpenhamn 1983-89. Sedan 1989 konstnär på heltid med ett stort antal utställningar på gallerier och konstmuseer bakom sig. De senaste åren har han vid sidan av trumtrum och für alle
arbetat med film, ljud och måleri. Bland annat: drumdrum.com & laholms ljudpark.


arkiv
crew

historik

contact
webmaster@trumtrum.se

+46 (0)70 380 97 13

mikael ericsson
(c)
& (p) trumtrum 1994-2006
all rights reserved